Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

Ποιοί τελικά υποστοιρίζουν την αναταραχή στον πλανήτη;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-29 ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ISIS !

 
Μια νέα έκθεση που δημοσίευσε η γερμανική μυστική υπηρεσία (Militärischer Abschirmdienst, MAD) αναφέρει ότι 29 πρώην Γερμανοι στρατιώτες είτε άμεσα αυτομόλησαν στο ISIS ή στρατολογήθηκαν από το Ισλαμικό Κράτος μετά το τέλος της στρατιωτικής θητείας τους στην Wehrmacht.
Επιπλέον, περίπου 65 εν ενεργεία Γερμανοί στρατιώτες βρίσκονται σήμερα υπό έρευνα για σχέσεις με τρομοκρατικές ομάδες όπως Jabhat al-Nusra/Al Qaeda και το ISIS.
Συνολικά, η γερμανική αστυνομία εκτιμά ότι μεταξύ 720 και 760 γερμανοί έχουν εγκαταλείψει τη χώρα για να ενταχθουν στις τζιχαντιστικές πολιτοφυλακές στη Συρία και το Ιράκ τα τελευταία 5 χρόνια.
Σε μια παρόμοια περίπτωση, ένας πρώην ολλανδος στρατιώτης που ονομάζεται Israfil Γιλμάζ εντάχθηκε στην τζιχάντ στη Συρία..
Από το 2007, έχουν μόνο 17 Γερμανοί στρατιώτες απολύθηκαν απο τις Ενοπλες Δυνάμεις λόγω ύποπτης συμπάθειας με τρομοκρατικές οργανώσεις, παρά οτι υπήρξαν  320 παρόμοιες καταγγελίες
Θορυβημένο από τις αποκαλύψεις, το γερμανικό υπουργείο άμυνας θέλει τώρα η MAD να λάβει πρόσθετα μέτρα για να εξασφαλιστεί ότι τζιχαντιστές δεν διεισδύουν στο γερμανικό στρατό.

Τωρα οι έρευνες εστιάζονται σε υποψίες ότι οι Τρομοκράτες του Παρισιού και των Βρυξελλων να βρήκαν τα οπλα και τα εκρηκτικά απο τέτοιες διασυνδέσεις τζιχαντιστών εντως των Ευρωπαϊκων Ενοπλων δυνάμεων

https://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: