Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

zoi-paulopoulos

Απέρριψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου την πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου να παρευρεθεί στην δεξίωση που διοργανώνεται την Κυριακή 24 Ιουλίου στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.
Στην πρόσκληση που της είχε απευθύνει ως πρώην Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε χωρίς να τον αποκαλεί καν με τον θεσμικό πολιτειακό του ρόλο, αλλά απευθύνεται απλώς στον «κ. Προκόπη Παυλόπουλο».
Του γνωστοποιεί δε ότι δεν θα παρευρεθεί στην δεξίωση για την 42η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, επισημαίνοντας του ότι «όταν αποκατασταθεί ξανά η δημοκρατία στη χώρα μας, θα έχει την ευκαιρία ο λαός μας να γιορτάσει πραγματικά, με ανοιχτές πόρτες και ανοιχτούς δρόμους».
Ολόκληρη η επιστολή της κυρίας Κωνσταντοπούλου έχει ως εξής:
«Προς τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο
Θέμα: απάντηση στην πρόσκλησή σας
Σας ενημερώνω ότι δεν θα παρευρεθώ στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο «για την 42η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας».
Όταν αποκατασταθεί ξανά η δημοκρατία στη χώρα μας, θα έχει την ευκαιρία ο λαός μας να γιορτάσει πραγματικά, με ανοιχτές πόρτες και ανοιχτούς δρόμους».
http://www.aixmi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: