Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016

Ξεπεσμός..Πρωτοσέλιδο στην "Αυγή". ο Βασίλης Λεβέντης που έλεγε λιγούρηδες και λυσσασμένα σκυλιά όσους ψήφισαν ΟΧΙΓια την "Αυγή" τα έχουμε ξαναπεί....Από εφημερίδα της Αριστεράς κατάντησε σε εφημερίδα του Τσίπρα που χωρίς ντροπή ευτελίζει το περιεχόμενο της μόνο και μόνο για να ικανοποιηθούν οι μικροπολιτικές επιδιώξεις του κωλοτούμπα Τσίπρα...
Στο αυριανό φύλλο της "Αυγής", ο Βασίλης Λεβέντης εξηγεί πόσο καλή είναι η απλή αναλογική, ο θεός να την κάνει απλή αναλογική, του Τσίπρα!

Και είναι ξεπεσμός ο γραφικός Λεβέντης να είναι πρωτοσέλιδο στην "Αυγή"!Στις 6 Ιουλίου 2015 ο ισόβιος πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης έδωσε συνέντευξ στον Παραπολιτικά FM.Εκεί λοιπόν απαντώντας σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου για τη μεγάλη συγκέντρωση του ΟΧΙ είπε: «Συνάθροιση ακροδεξιών, χρυσαυγιτών, αριστερών, κάτι δραχμιστών. Όταν έκανε συγκέντρωση είδα κάτι ΕΠΑΜ, κάτι σημαίες εκεί ο Θεός να σε φυλάει. Δηλαδή (χεχε) υπήρχε ένα άθροισμα λυσσασμένων σκυλιών, να το πω έτσι εκεί πέρα τους οποίες συνένωνε η λύσσα»και για το Δημοψήφισμα: «Αναμέτρηση λιγούρηδων με ευπόρους. Είχε μέσα και φασίστες και ακροδεξιούς»

Όσοι λοιπόν ψηφίσαμε ΟΧΙ είμαστε λυσσασμένα σκυλιά κατά το Βασίλη Λεβέντη και μάλιστα με απόλυτο ύφος μολονότι ο δημοσιογράφος προσπαθεί να του δώσει την πάσα να το στρογγυλέψει.

Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2015/08/blog-post_614.html#ixzz4EbzEKsRT

Δεν υπάρχουν σχόλια: