Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016

ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ: ΑΚΡΑΙΦΝΗΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΤΥΦΛΑ ΕΥΡΩΠΛΗΚΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣΤο Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε σχολιάζοντας την συνέντευξη του Αλ. Τσίπρα στον ΣΚΑΪ έκανε το παρακάτω σχόλιο:

Αμυντικός, φοβισμένος, ψευδόμενος και απολογητικός εμφανίστηκε ο Τσίπρας στο ΣΚΑΪ με τον Αλέξη Παπαχελά.

Και κυρίως ο Τσίπρας εμφανίστηκε ως ακραιφνής ηγέτης μιας νέας τυφλά ευρώπληκτης δεξιάς, έτοιμος να κάνει ό,τι του ζητηθεί από τους πιστωτές και κυρίως έτοιμος να συνεχίσει το ξεπούλημα της χώρας και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού.

Σε ένα κρεσέντο αποπροσανατολισμού του λαού και της δημόσιας συζήτησης από τα τραγικά οικονομικά, κοινωνικά αλλά και εθνικά αδιέξοδα της χώρας, ο Αλ. Τσίπρας πέταξε επικίνδυνα τη μπάλα στην εξέδρα αναφερόμενος ουσιαστικά σε προεδρικό καθεστώς στη χώρα, με εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από το λαό και ζητώντας δημοψηφίσματα για να επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος, να γράφει τα αποτελέσματά τους στα παλιά του τα παπούτσια και να μετατρέπει το άσπρο σε μαύρο.

Ο Αλ. Τσίπρας γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος και καταστροφικός, μαζί με το νεομνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ, για τη χώρα, τον ελληνικό λαό και κυρίως για τη νεολαία.             
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: