Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016

Θα πήγαινε στον Σκάι ο Τσίπρας αν επρόκειτο να κοπεί από τις άδειες;

tsipras-papahelas
Πριν από λίγες μέρες ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης είχε καταγγείλει ότι «πρωτοκλασσάτος υπουργός»  του αποκάλυψε ότι ο Σκάι θα κοπεί από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Είχε προσθέσει, μάλιστα, ότι δεν θα διστάσει να αποκαλύψει το όνομά του, αν προκληθεί.
Την επόμενη μέρα εδώ στην aixmi.gr γράφαμε ότι ο σταθμός αποκλείεται να τεθεί εκτός διαγωνισμού και επισημαίναμε πως η οικογένεια Αλαφούζου διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση ότι θα βάλει όσα χρήματα απαιτηθούν για να πάρει τη μία από τις τέσσερις άδειες.
Και αμέσως μετά ο πρωθυπουργός Αλεξης Τσίπρας  αποφάσισε να δώσει συνέντευξη εφόλης της ύλης, στην προσπάθειά του να «στριμώξει» τα κόμματα της αντιπολίτευσης (κυρίως το ΠΑΣΟΚ) στο θέμα της απλής αναλογικής. Και ποιον τηλεοπτικό σταθμό επέλεξε; Τον Σκάι. Η συνέντευξη θα δοθεί απόψε στον Αλέξη Παπαχελά και, προφανώς, θα περιλαμβάνει και το καυτό θέμα του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές συχνότητες. Πιστεύει κανείς οτι αν επρόκειτο να κοπεί το κανάλι από την επόμενη φάση της δημοπρασίας δεν θα το ήξερε ο πρωθυπουργός; Και αν ήξερε κάτι τέτοιο, θα πήγαινε να μιλήσει εκεί; Αστεία πράγματα…

http://www.aixmi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: