Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016

ΜΗΛΙΩΚΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΑ

    


ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΜΗΛΙΩΚΑ <<ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ>>

ME ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΛΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΑΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ; ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΡΗΝΑΝΙΑΣ

ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ; ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ BIS ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 

Συνεργασία Ελλάδας - Γερμανίας για την πάταξη της φοροδιαφυγής

Ελληνική αποστολή εικοσιπέντε στελεχών του υπουργείου Οικονομικών, της Γενικής Γραμματείας Kαταπολέμησης της Διαφθοράς  και της Οικονομικής Αστυνομίας, με επικεφαλής τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τ. Αλεξιάδη, θα μεταβεί την Κυριακή 10 Ιουλίου, στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της ανταλλαγής τεχνογνωσίας σε θέματα φοροδιαφυγής, διαφθοράς και λαθρεμπορίου. Την ελληνική αποστολή θα συνοδεύσουν ο Γενικός Γραμματέας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, Γ. Βασιλειάδης, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Γ. Πιτσιλής και ο Ειδικός Γραμματέας του Σ.Δ.Ο.Ε., Κ. Χρήστου.
Ο υπουργός Οικονομικών του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας, Norbert Walter – Borjans, θα υποδεχθεί την ελληνική αποστολή και στη συνέχεια θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη τύπου.
Οι ελληνικές Αρχές και οι φορολογικές Αρχές του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας υπέγραψαν κοινή δήλωση προθέσεων, στις 16 Ιανουαρίου 2016 και συμφώνησαν στην αμοιβαία υποστήριξη σε δράσεις κατά της φοροδιαφυγής, του λαθρεμπορίου και της διαφθοράς.
Σκοπός της επίσκεψης είναι, μεταξύ άλλων, να εκπαιδευτούν τα υπηρεσιακά στελέχη της ελληνικής αποστολής στον τομέα του οικονομικού εγκλήματος, του φορολογικού ελέγχου, της είσπραξης των φόρων και της χρήσης ηλεκτρονικών μέσων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς.
Τα υπηρεσιακά  στελέχη θα παρακολουθήσουν εβδομαδιαίο σεμινάριο στη Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία, στην Ακαδημία της Βόννης, από ειδικά καταρτισμένους συναδέλφους τους. Το σεμινάριο θα επαναληφθεί και την επόμενη εβδομάδα για επιπλέον εικοσιπέντε Έλληνες, υπηρεσιακά στελέχη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: