Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ" ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ, ΦΑΡΙΣΑΙΩΝ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΕΩΝ...Λόγιος Ερμής

Οι εισαγγελείς της υπόθεσης θέλουν να μας πείσουν πως δεκαεvvιά (19) χρόvια τώρα δεν "κατάφερε" το Eλλnvικό κράτος της ρεμoύλας να μεταφράσει το βούλευμα στα γερμανικά για το σκάνδαλο της Siemens (http://goo.gl/ixIwGw) ενώ τα 3 μνημόνια των δεκάδων χιλιάδων σελίδων μεταφράστηκαν σε λίγες ώρες!

Πάντως η Μεταφραστική Υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών, ισχυρίζεται πως παρά τον τεράστιο φόρτο εργασίας της, ολοκλήρωσε εγκαίρως το υπέρογκο, 1.580 σελίδων, μεταφραστικό έργο της και παρέδωσε εγκαίρως (εδώ και 2 μήνες!) το σχετικό βούλευμα στην Εισαγγελία Εφετών! (https://goo.gl/vvJyjQ)
Το κύριο ερώτημα επομένως είναι γιατί το μεταφρασμένο βούλευμα δεν έφτασε στους αλλοδαπούς κατηγορούμενους, αφού αυτό έχει μεταφραστεί από την αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΞ;;;
Αυτό που συνάγεται είναι πως κάποιοι θέλουν να οδηγήσουν την υπόθεση στις καλένδες, αφού είναι κάτι παραπάνω από ορατός ο κίνδυνος της παραγραφής των αδικημάτων της δωροδοκίας και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.
Το φοβερό δυστύχημα για όλους μας είναι ότι ο Τσίπρας είχε την ευκαιρία να επιβάλλει κάθαρση και διαφάνεια (που το είχε και προεκλογική σημαία) και κάνει ακριβώς το αντίθετο ... σκοτεινιάζει ακόμα περισσότερο το σκηνικό!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: