Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016

Μία ακόμα αποκάλυψη Συριζέικης μονταζιέρας......Τελικά, ναι, λιγότερα τα φορολογικά έσοδα Ιουλίου

 
Γράφαμε χθες μαζί με πολλά μέσα ότι τα έσοδα Ιουλίου παρουσίαζαν υστέρηση.....Συγκεκριμένα αναταράξαμε : Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα πρώτα στοιχεία τα οποία έχει στη διάθεσή του το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και η ΓΓΔΕ δείχνουν υστέρηση εσόδων 9,56% τον Ιούλιο σε σχέση με τον στόχο του προϋπολογισμού.

Εισπράχθηκαν 4,854 δισ. ευρώ όταν ο στόχος ήταν καθαρά έσοδα 5,367 δισ. ευρώ ή 513 εκατ. ευρώ περισσότερα.

Η εξαρχής απάντηση των Συριζέικων μέσω ήταν απίστευτη,..,..Διέψευδαν την είδηση κατηγορηματικά!Πλακώνουν και τα συριζέικα οικόσιτα της μπλογκόσφαιρας με αναλύσεις πέρι μονταζιέρας κατά του ΣΥΡΙΖΑ, έτσι για να προκαλέσουν την λύπηση μας!


Και έρχεται σήμερα ο ίδιος ο Αλεξιάδης να επιβεβαίωσε με κομψό τρόπο την υστέρηση εσόδων αφήνοντας δημοσιογραφικά και μη οικόσιτα στα κρύα του λουτρούΛες και εμείς λέγαμε κάτι διαφορετικό, πέραν των 3 ποσοστίαιων μονάδων διαφοράς.....

Και όπως σχολιάζει ο φίλος Βασίλης Πολυχρόνης..

Η αντιστροφή της πραγματικότητας ή...όταν ο υπουργός Τρύφων πανηγυρίζει...την αποτυχία:
Αλεξιάδης:"Πιάσαμε τον στόχο του Ιουλίου...κατά 95%"!
Υ.Γ. Κάποτε κυκλοφορούσε ένα ανέκδοτο με τον ήρωα αθλητή από την ΕΣΣΔ που κατέλαβε την τιμητική 2η θέση σε αντίθεση με τον Αμερικάνο που ήρθε προτελευταίος σε αγώνα...που έτρεξαν δύο!Ε,η δήλωση του Τρύφωνα είναι...η σύγχρονη διασκευή του ανέκδοτου!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: